Angaben gemäß § 5 TMG:

 • Natuurhuisje B.V.
 • Emmastraat 6B
 • 4811 AG
 • Breda, Noord-Brabant

Repræsenteret af:

 • Tim van Oerle
 • Luuk van Oerle

Kontakt:

Registrer post:

 • Eintragung im Handelsregister.
 • Registergericht: Kamer van Koophandel
 • Registernummer: 64627276

Merværdiafgift:

 • Moms identifikationsnummer gemäß § 27 a Lov om moms:
 • NL855749957B01

Tvistbilæggelse

Europa-Kommissionen giver en platform til online tvistbilæggelse (OS): https://ec.europa.eu/consumers/odr
Du kan finde vores e-mail-adresse i den juridiske meddelelse ovenfor.

Vi er ikke villige eller forpligtede til at deltage i procedurer for bilæggelse af tvister før nogen For at deltage i forbrugernes voldgiftsret.

Haftung für Inhalte

Som tjenesteudbyder er vi vant til & sekte; 7 (1) TMG til dit eget indhold ansvarlig for disse sider i henhold til almindelig lov. Efter & sect; & sect; 8 til 10 TMG er Som tjenesteudbyder er vi dog ikke forpligtet til at overføre eller gemme tredjepartsoplysninger Overvåg information eller undersøg omstændigheder, der indikerer en underrettelse af ulovlig aktivitet.

Forpligtelser til at fjerne eller blokere brugen af ​​oplysninger i henhold til generelle Lovene forbliver upåvirket. Ethvert ansvar i denne henseende er kun gældende fra Peg på tidspunktet for viden om en mulig juridisk overtrædelse mulig. Hvis vi fjerner dette indhold med det samme.

Haftung für Links

Vores tilbud indeholder links til eksterne tredjepartswebsteder, hvis indhold vi ikke gør Har indflydelse. Derfor kan vi ikke garantere dette tredjepartsindhold Overtage. Den respektive udbyder er ansvarlig for indholdet af de linkede sider eller operatør af de ansvarlige sider. De linkede sider var på tidspunktet for Forbindelse for mulige juridiske overtrædelser kontrolleret. Ulovlig Indholdet var ikke synligt på tidspunktet for sammenkædning.

En permanent indholdskontrol af de linkede sider er uden konkret Indikationer på en overtrædelse er urimelige. Efter anmeldelse af juridiske overtrædelser vi fjerner sådanne links med det samme.

Ophavsret

Indholdet og værkerne på disse sider oprettet af webstedsoperatøren er underlagt. Tysk copyright lov. Reproduktion, redigering, distribution og enhver form for Brug uden for rammerne af loven om ophavsret kræver skriftlig. Samtykke fra den respektive forfatter eller skaber. Downloads og kopier af denne side er kun til brug tillade privat, ikke-kommerciel brug.

For så vidt indholdet på dette websted ikke blev oprettet af operatøren, bevares ophavsretten Tredje er opmærksom. Især indholdet af tredjeparter er markeret som sådan. Skulle du Ikke desto mindre, hvis du bliver opmærksom på en krænkelse af ophavsretten, beder vi om en tilsvarende Bemærk. Hvis vi bliver opmærksomme på juridiske overtrædelser, behandler vi straks sådant indhold fjerne.