Ferie i hjertet af naturen

Forestil dig at vågne op i din hytte og åbne vinduet. At være i blandt lyden af syngende fugle. Vågne op med en kop kaffe på terrassen med en smuk udsigt over solopgangen. Efter morgenmaden gør du dig klar til en dag udenfor. De umiddelbare omgivelser i din naturhytte er perfekt egnet til en god pause. En tur gennem skoven, picnic ved søen eller måske en afslappende dag ved at bo i huset. Børnene har trods alt al plads til at lege.

Efter en dag udendørs kan du nyde din aften med et varmt måltid og allerede løbe igennem i morgen med en vin eller mousserende sodavand. Pludselig dukker der op en hjort, der kigger inden den roligt går videre.

Lyder dette som musik i dine ører? Så kom og bo i en naturhytte! I en naturhytte kan du opleve de smukke omgivelser og finde mere end bare et feriehus. Væk fra menneskemængden, og ikke i en optaget feriepark. Du er den, der bestemmer retningen for din ferie.

Tim van Oerle
Tim van Oerle

Medstifter af Naturhytte.dk

Tim er en ivrig fuglekikker og naturelsker, der udviser sin entusiasme og viden om det naturlige miljø i alle dets facetter. Udover internetmarkedsføring er han interesseret i miljøet, og han dimitterede miljøøkonomi ved universitetet i Wageningen. ”Miljø og økonomi ser ofte ud til at være modsat hinanden, men ved at danne den rigtige bro er der mange muligheder”. Med Naturhytte.dk håber han at bidrage til en løsning, der samler miljø og økonomi. Han valgte derfor kun huse, der er egnede til folk, der søger fred og ro: "De rigtige mennesker på det rigtige sted!"

Luuk van Oerle
Luuk van Oerle

Medstifter af Naturhytte.dk

Luuk har altid været i stand til at blive fundet udenfor, lige siden han var en lille dreng. Fiskeri, fugleture, hytter var alt, hvad der holdte ham travlt i sin barndom. Luuk dimitterede i erhvervsøkonomi ved Tilburg Universitetet, og hans kærlighed til naturen var aldrig forsvundet. Luuk er en fanatisk fuglefotograf. For sine fotografier har han lavet adskillige ture til destinationer som Moskva, Extremadura og Lesbos. Ved udvælgelsen af hytter tog Luuk tydeligvis en naturfotografs ønsker med sig.